FB20 Transportboxen

De perfecte oplossing voor vervoer van hoogwaardige producten

FB20 transportboxen voor professionals

De speciaal voor industriële toepassingen ontwikkelde FB20 transportbox combineert een degelijke en sterke constructie met een licht gewicht. Hierdoor blijven de terugkerende transportkosten lager dan bij vergelijkbare transportverpakkingen.

 

Alle maten en uitvoeringen mogelijk

De openingsvolgorde van de inklapbare transportboxen wordt op basis van de klantspecificaties geleverd. De boxen worden voorzien van een uniek FB20 sluitsysteem. Fawic FB20 transportboxen zijn daarom uitermate geschikt voor verschillende sectoren en producten.

 

Volledig inklapbaar

Onze FB20 transportboxen kunnen volledig inklapbaar opgebouwd worden. Hierdoor krijgt u toegang tot 4 zijden om het product te fixeren en hoeft er niet getild of gehesen te worden. De 4 wanden en het dak zijn daarna in seconden en zonder gereedschap te plaatsen. Ook bespaard u ruimte tijdens opslag en leeg retourtransport.

Download de brochure

 

Kenmerken FB20

  • Lichtgewicht
  • Duurzaam
  • Modulair op te bouwen
  • Multi-inzetbaar

FB20 Pallet Box

De FB20 Pallet Box is geschikt voor vervoer waarbij leeg retourtransport een rol speelt. De box kan namelijk verkleind worden. Ook voor beurzen waarbij volume opslag erg kostbaar is. De pallet box kan gestretched worden naar vele andere formaten zolang de verhouding tussen de breedte en hoogte klopt.

FB20 Bike box

De FB20 Bike Box is speciaal ontworpen voor het veilige vervoer van motoren en eventuele accessoires.

FB20 Langmateriaal box

Met de FB20 Langmateriaal Box kunt u lange materialen snel en gemakkelijk vervoeren.

FB20 Isolatiebox

De FB20 Isolatie Box is een uitzonderlijk goed geïsoleerde transport box.

FB20 Ultralichte flightcase

De FB20 Ultralichte Flightcase wordt geleverd in zwart/wit.

Maatwerk Transportboxen

Fawic FB20 transportboxen worden op maat gemaakt. Zo heeft u altijd de juiste oplossing voor het vervoer van uw goederen. Lichtgewicht en sterk. U bespaart zo flink op uw transportkosten.